Journalisternas svek

Jag kommer ihåg när Janne Josefsson intervjuade Bert Karlsson när Ny Demokrati fanns, och han gav sig på Bert och kallade honom för rasist och främlingsfientlig, men nu har verkligheten så smått hunnit ifatt Janne Josefsson som idag gör en välbehövlig självkritik och det är bra.

Josefsson säger att han kommer från arbetarklassen och har brukat bo i arbetarkvarteren där han idag inte känner igen sig. Nu vill det till att även andra journalister härstammande från arbetarklassen blir så pass ärliga till både sig själva och deras föräldrar och övrig släkt att de också, likt Josefsson börjar tala om att det faktiskt inte är bra i Sverige, innan det blir för sent!

 Men den största delen journalister ägnar sig istället åt att kasta skit på trygghetspartiet Sverigedemokraterna som idag är folkets enda chans ut ur det Muhammedanska helvetet.

Sedan Sverige tog steget bort från feodalismen och genomgick en borgerligt demokratisk revolution och nådde välfärdsstaten och folkhemmet under Per Albin Hanssons ledning, då påbörjades samtidigt arbetet och planerna på en kontrarevolution tillbaka till feodalism.

Högerpartiet som alltid tjänat överklassen tog initiativet först att planera för Sveriges undergång och vartefter åren gick fick de oväntat hjälp av kommunisterna som insåg att svenskarna skulle aldrig göra revolution såvida man inte skapar en revolutionär situation med armod hos folket.

Nu hade högern och vänstern funnit varandra. De hade plötsligt samma agenda, att fördärva välfärden för folket. Och när sossarna började ta emot röster från kommunisterna för att ”rädda” arbetarregeringen så ledde det till att det partiet blev korrumperat av röstmutor.

Vi hade hamnat i en kontrarevolutionär spiral, och som hela tiden accelererade. Nu har det gått så långt utför med gamla Sverige som det kan, och om vi inte stoppar nu så kommer vi att störta rakt ner i ett 600-tals kalifat, och det kommer inte att kunna förhindras.

Detta år är ett ödesår för svenska folket. Det handlar inte bara om valet utan nu handlar det om att ta kamp för friheten och demokratin. Vi måste besegra kontrarevolutionen. Vi måste försvara vad vi uppnådde under de bästa åren av folkhemmet eller hamna i ett evighetslångt slaveri.

Om inte politiker och media slår om nu direkt så kommer en väpnad kamp igång inom de närmaste veckorna mot inkräktarna som moderaterna och Röda Korset har importerat hit.

Det är nu vi måste skita i lagarna, för det har politikerna redan själva gjort. Folket måste ta kampen om folkhemmets ideal nu medan tid är!

*

 

Annonser

Etiketter: , , ,

3 svar to “Journalisternas svek”

 1. Robin Shadowes Says:

  Hoppas den andra kommer upp igen snart. Byt webb-hotell. Blogger/Blogspot verkar ha lite högre i tak.

  • demokratbloggaren Says:

   Vi får se hur jag gör. Det här kanske inte är så farligt i alla fall.

   Bra att du kom in på Demokratbloggaren. Jag håller till här så länge. Kanske du kan sprida att jag finns här istället.

   Jag har kommit ut med ett nytt inlägg på Demokratbloggaren som heter Hundralappen.

  • Hans Nilsson Says:

   Uppfyller du DBs önskan om spridning till andra bloggar? PURSVENSKEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: