Strävan att utplåna ett folk!

En sådan strävan har idag det svenska etablissemanget, som består av parasiterna i riksdagen och parasiterna i massmedia och parasiterna i vissa akademiska discipliner.

De kommer på sikt att utplåna svenska folket genom sin vansinniga massinvandring. Och det är inte vilken massinvandring som helst. Det är krigiska svenskhatande Muhammedaner som ska komma hit och utplåna oss.

Kan man då tvivla på att de idag vill lägga ner all sin energi på att utplåna Israel och judarna. De är ju nazister, något som Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt tydligt visar. De har också meddelat till Muhammedanerna att de tycker svenskar är barbarer.

 Svenskar är barbarer tycker dessa vedervärdiga slödder, som samtidigt ber om folkets röst i kommande val.

 Men först ska dessa nazister utrota judar. Och det ska ske med en massa fabricerade lögner om att Muhammedanerna som hela tiden vill utrota judarna blir förtryckta av dem, och att Israel låter Muhammedanerna leva i armod och svält på Gaza.

Men det går ingen nöd på dessa Muhammedanslödder som man kan se. De har både biffkor och allehanda godsaker till försäljning. Här lider man definitivt ingen nöd!

Men svenska nazister vill i TV sprida så många lögner som helst om Israel. Vi kan se hur det Muhammedanska Europa nu skickar signaler om att rusta för utplåningskrig emot Israel. De vill åstadkomma vad inte Hitler lyckades med under andra världskriget, ”den slutliga lösningen på judefrågan”.

Det är mycket viktigt att vi ställer upp och försvarar Israel med alla medel och täpper till käften på nazistsvin som Reinfeldt och Bildt, och knäcker dem så mycket så att det blir en omöjlighet att anfalla Israel.

Annars kan vi också få hälsa hem. Vi kommer med en rasande fart att störta ned i 600-tals kalifatets medeltida mörker, för att aldrig återhämta oss!

Läs fjärde delen här om palestiniernas roll i försöken att utplåna Israel.

Klicka på den här länken!

 

*

 

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Strävan att utplåna ett folk!”

  1. Robin Shadowes Says:

    Nazist-svinet Bildt är just nu i Sitges på Bilderbergruppens årliga möte. Där dras planerna upp för både Europas och Sveriges undergång och nästa steg i denna utveckling. Vad det än är så lär vi snart bli varse. Håller ett öga på Alex Jones sajter, han brukar vara väldigt intresserad av deras göranden och har lyckats infiltrera avskummet förr. Det där med den nu igenomröstade grundlagsändringen måste ha beslutats om vid förra årets möte i Grekland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: