Samma judehets nu som då!

Nu är det lätt att se vilka som är nazister. På 30-talet hetsades det mot oskyldiga judar, och olika partier och massmedia föll in i kören, och Hitler ansågs som en ärans man.

Vi ser nu samma judehets idag och hela det svenska etablissemanget gör allt de kan för att stötta nazistsvinet Henning Mankell i sin mission mot judarna. Man sitter i TV-sofforna och ondgör sig på att Israel vill försvara sitt land, för de kan naturligtvis inte acceptera att bli utrotade, som det står i Koranen att de bör bli.

Det behövs inga hjälpsändningar till Gasa, och det framgår klart av nedanstående bilder, som ju kommer från Gasa. Det här är inget smuggelgods som smugglats genom trånga gångar som barn fått krypa igenom, för hur skulle den här tjuren kunna krypa genom dessa trånga gångar?

Som vi ser så är alltsammans en stor lögn, och det svenska etablissemanget visar tydligt vilka nazister de är när de ger allt sitt stöd till de krigiska Muhammedanerna. Vad tunnlarna är till för ska man väl inte missta sig på när Gasaborna har både kött och grönsaker så mycket de behöver.

Dessutom har de allehanda slags bröd och delikatesser, så de har det egentligen mycket bättre än många svenskar har, om man tänker på fattigpensionärer och låginkomsttagare, så varför ska vi ömma för dessa nazistslödder?

Deras enda mission i sina vedervärdiga liv är att utplåna Israel och utrota judar, hur lovvärt är det? Och när man sedan betänker hur palestinierna beter sig i Sverige jämfört med judarna, så står i alla fall mina sympatier på judarnas sida.

Här ser man några av de vapen som Israelerna angreps med på det bordade fartyget

Läs fortsättningen om hur palestinierna med nazismens hjälp gör allt de kan för att krossa Israel och utrota judarna. Klicka på den här länken!

 

*

 

Annonser

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Samma judehets nu som då!”

  1. Robin Shadowes Says:

    Det är mycket möjligt rent av att det är pengar stulna eller frånlurade av det svenska folket som har betalt palestrunternas gottebord som vi just såg på bilderna. Kanske svårt att bevisa att det är just våra pengar men helt osannolikt är det ju inte. Att driva ut slöddret från vårt land är prioritet nummer ett. Att hänga nazist-regimen högt kommer inte långt efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: