En hederlig svensk

Nog är det skillnad på folk och folk alltid. Det handlar om hedersbegrepp, och detta begrepp styr handlandet och avgör om man är civiliserad eller inte.

 Det går inte att civilisera medeltidsmänniskor!

 Det här är ett blogginlägg i tre delar som visar hur svårt det är att ändra på begrepp som hör tidig medeltid till. Medeltidsmänniskornas hedersbegrepp är raka motsatsen till västerländskt hedersbegrepp.

En hederlig svensk älskar kvinnor och ser dem som ett värdefullt komplement till männen. Och det är ju sant! Våra tankar och känslor bestäms av den kemi som hjärnan använder för att kommunicera mellan neutronerna, och en del av den kemin består av könshormoner.

Eftersom män har manliga könshormoner och kvinnor har kvinnliga könshormoner så blir det en viss skillnad mellan könen, både känslomässigt och till viss del kognitivt. Den skillnaden kompletterar varandra så att manligt och kvinnligt blir till en helhet i det civiliserade samhället.

Men hjärnans impulser kan manipuleras

Exempel på det är till exempel droger. Den drogade får andra upplevelser än i drogfritt tillstånd.

Ett annat exempel på det är hypnos, där den hypnotiserade kan förmås till upplevelser som är uppenbart galna. Masshypnos går till på så sätt att massan förmås att recitera en kort ramsa ett antal gånger så att trans uppnås. Till exempel kan man ropa Allahu akbar ett stort antal gånger tillsammans i en folkmassa, medan hypnotisören därefter ger suggestioner och folkmassan skanderar Allahu akbar ett antal gånger till.

Denna folkmassa befinner sig i ett starkt upphetsat tillstånd och får sedan varva ner genom att böja sig framåt med pannan i golvet i tystnad tre gånger.

Dem som går igenom sådana sessioner regelbundet, till exempel en gång i veckan befinner sig sedan i ett tillstånd av posthypnos. Det innebär att när någon utlösande faktor inträffar så utlöser posthypnosen och den hypnotiserade agerar på sin hypnos, till exempel dräper kvinnor som de av hypnotisören suggererats till att anses som mindervärdiga.

Men sådana tillställningar finns väl inte? Det skulle ju betyda att det går en massa hypnotiserade galningar lösa, och som ger sig på våra kvinnor, det bästa vi har!

Kan det verkligen vara sant att en hel folkmassa skriker en ramsa i korus efter att en hypnotisör har gett dem suggestioner? Och sedan skulle de böja sig framåt med huvudet i golvet för att hypnosen skulle fästa på dem. Men det verkar ju fullständigt vansinnigt!

Ja, eller hur!

Har detta verkligen hänt? Vad grääsligt! Stackars flicka! Är det verkligen sant?

Och allt detta för att det finns medeltidsmänniskor ibland oss?! Och de går inte att civilisera?!

 

Emma

 Misshandlades brutalt

Själva händelsen minns inte Emma alls. Hur hon den 6 november plockades upp av exet utanför körskolan i Kristianstad. Hur han körde ut henne på ett öde fält där han misshandlade henne svårt. Knivskar henne i ögonlocken och underlivet, tog ett så hårt strypgrepp att hon fick svåra hjärnskador. Sedan lämnade han henne medvetslös.

 Polisen som hittade Emma berättade gråtande i tingsrätten om hur sönderslagen hon var.

 – Hon rosslade till och slutade andas. Vi lyckades blåsa in lite luft i henne. Hon fick ytterligare tre, fyra andningsuppehåll. Hon hade inte överlevt om vi inte hittat henne så snabbt.

 Det här är en av otaliga historier om hur svenska flickor blir brutalt misshandlade och många gånger dödade av dessa medeltidsmänniskor som inte kan låta bli att regelbundet hypnotisera sig om och om igen i dessa moskéer, byggnader för satansverserna.

Men det är inte bara unga flickor som råkar illa ut. Alla kvinnor, oavsett ålder jagas ifatt av de posthypnotiserade dårarna och lemlästas eller dödas, och det värsta av allt; De tycker till och med att det är hedersamt av dem att ge sig på kvinnor och massakrera dem.

 Plocka blommor

 Den 73-åriga kvinna som hittades mördad i vid Klastorp utanför Halmstad i går befann sig i området för att plocka blommor. Kvinnan lämnade sitt hem i centrala Halmstad efter tio på lördagen och tog cykel till skogsområdet. Vid lunchtid tror polisen att hon mötte mördaren.

– Vi utgår ifrån att brottet skett där kvinnan hittades. Vi har gjort sådana fynd där att vi är säkra på det, säger Christer Harplinger vid Hallandspolisen till Expressen.

 Äldre kvinnor löper lika stor risk att bli både misshandlade och våldtagna, oavsett ålder. Kvinnan som cyklade iväg för att plocka blommor råkade ut för en okänd gärningsman, så man vet inte om det var någon med posthypnos som gjorde det, eller någon annan.

Men med tanke på att vi har två miljoner Muhammedaner i det här landet så blir det ju troligt att det var en eller flera sådana som fick sin hypnos utlöst av att bara se kvinnan böja sig fram för att plocka blommor.

Kvinnan på bilden är bara med som illustration och har inget med det verkliga dådet att göra, men kvinnor i den åldern råkar i allt högre grad ut för dessa slödder. Och dessa Jihadister säger ju själva att de har kommit till Sverige för att bekriga svenskarna. Det är på det här sättet de har inlett kriget.

Vad har då en svensk man för slags heder?

Den svenska, eller den västerländska hedern är att se kvinnor som jämlikar och sådana som vi ska älska och värna. I varje hotfull situation så är det kvinnor och barn som först måste få sätta sig i säkerhet.

Nåväl, då kallar jag på den svenske mannen!

Jihadisterna som kommit hit förklarar öppet att de har kommit hit för att kriga mot svenskarna. De har förklarat krig rent verbalt och i handling, så tydligare krigsförklaring behöver vi inte!

Det svenska etablissemanget har också förklarat krig mot oss svenskar genom att ta hit dessa Jihadister. Det är också en tillräckligt tydlig krigsförklaring mot det egna folket. Och inte blir det bättre när de demonstrerar sin antidemokratiska hållning genom att på alla sätt angripa Israel med skuldbeläggning för vad dessa galna Muhammedaner gör.

 Man har förklarat krig mot svenska folket och demokratin!

 Vi svenskar organiserar oss för väpnad kamp mot både landsförrädarna i etablissemanget och Muhammedanerna, med udden riktad först mot Muhammedanerna, för att på det sättet skicka en tydlig signal till tredje världen att det inte är värt att komma hit.

Det första ledet i motståndsrörelsen mot den Islamska invasionen har börjat…

Fortsättning följer…

*

 

Annonser

Etiketter: , , ,

2 svar to “En hederlig svensk”

  1. Robin Shadowes Says:

    Gick nyss i taket då jag såg Syd-Nytt. Aset Ahmad Akileh har nu försatts på fri fot!!

    http://hd.se/inrikes/2010/06/02/domd-for-p-platsbrak-pa-fri-fot/

    • Demokratbloggen Says:

      Då får vi hoppas att det finns några som är villiga att ta lagen i egna händer och avrätta honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: