Varför vräka ut pengar på utlänningar?

Man kan undra varför man vill vräka ut pengar på utlänningar, för det första.

Och för det andra kan man undra varför Miljöpartiet och Moderaterna är så samspelta.

Miljöpartiet tillhör ju vänsterblocket medan moderaterna tillhör högerblocket. Men i en sak kan de samarbeta fullständigt, och det är i kampen att införa den mest brutala kränkningen av mänskliga rättigheter i Sveriges historia.

Nämligen den att locka hit så många Jihadkrigarklaner som möjligt för att förstöra friden i landet. Efter det så kan kriget börja, och det slutar som alla krig, nämligen som en kapitalistisk omfördelning av stora resurser.

Återigen är det imperialismen som styr dessa nickedockor och folket som får lida. Sverige ska bli fullständigt förött och utfattigt som vilket u-land som helst, och när det inte finns en tillstymmelse av välfärd kvar så kan återuppbyggnadsarbetet börja, och arbete föder välstånd åt kapitalister.

Så konceptet är största möjliga armod åt folket och största möjliga vinster åt det globala finanskapitalet, nu såväl som under andra världskriget!

De här två gökarna slår sina nazistiska huvuden ihop, för de är precis lika reaktionära. Miljöpartiet med sitt modernare alternativ till rashygienen, som idag förvandlats till koldioxidteorin, och Moderaterna med sin ultraliberalism och skit i andra-filosofi, som inget hellre vill än att rasera välfärdssamhället.

De är nu villiga att vräka ut ytterligare miljarder som de stjäl av skattebetalarnas pengar, framför allt från socialförsäkringarna och ger bort dem till utlänningar som ska få dessa miljarder i A-kassa, sedan är det meningen att de ska vända hem och leva rikemansliv i dessa länder där en svensk krona är lika mycket värt som hundra kronor.

Detta lockar mängder av parasiter till Sverige och inbördeskriget är i full gång ända tills landets befolkning decimerats till en tiondel av den ursprungliga befolkningen, och först offras de äldre.

Om man gör så i världens alla västländer så har man till sist reducerat världens folkmängd till en tiondel mot vad den är idag, fullständigt i onödan!

 FULLSTÄNDIGT I ONÖDAN!

 Koldioxiden påverkar inte alls klimatet, det är bara en nazistisk lögn. Lika nazistisk är lögnen om överbefolkning.

Global uppvärmning och överbefolkning

Läs igenom det här blogginlägget ordentligt, som visserligen varit publicerat förut, men det är värt att repetera. Efter det så inser var och en att Mikaela Valtersson (MP) och Tobias Billström (M) är två tvättäkta nazister.

Men krig ska de få, och det så mycket tidigare än vad de själva har planerat. Vi ska börja med att utrota Muhammedanerna, sedan gör vi statskupp, eller revolution, vilket man vill kalla det, och då väntar dryga rättegångar för landsförrädarna och dödsdom.

Men först ska vi sanera bort Muhammedaner, och det ska komma igång med det snaraste!

När detta sprids i tredje världen att de flyttar hit med risken att omedelbart brutalt mördas så blir det nog inte så lätt att locka hit massorna av lycksökande Muhammedaner, och då har vi gjort vårt för att sprida budskapet till tredje världen. Kom för fan inte hit!

*

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: