Sahlin åker till Irak för att värva röster

Är det undra på att folk kommer i uppror och vill ta väpnad kamp mot landsförrädarslöddren i landet?

Mona Sahlin menar på fullt allvar att åka till Irak, enligt SVD, för att fiska röster till det svenska valet. Om någon irakisk premiärministerkandidat hade åkt till Sverige för att fiska röster så hade den personen blivit offentligt avrättad.

Men nu är det politiska läget sådant i Sverige så vi kan tyvärr inte se till att det kan bli någon publik avrättning. Men här är en bild på landsförrädarslynan:

Nå, det var Palmes gravsten istället. Vi behöver väl inte undra så länge hur Sahlins gravsten kommer att se ut.

Den som inte har fattat att politikerna har gått för långt i det här landet kommer att få en stor sten över sig i förtid. Man ändrar grundlagen utan föregående debatt, man tar in miljontals Muhammedaner att invadera oss med och man kränker hela tiden det svenska folket på alla upptänkliga sätt.

Och så tror man inte att det kommer en reaktion på det. Men det här kommer snart att bli vardagsmat i Sverige, och det är landsförrädarna som hänger där.

Kan det här vara sossar eller moderater?

Oavsett vilka som sprattlar i repen så är det svenska landsförrädare, för vi har redan börjat organisera motståndskampen, och den växer med jättefart.

Vi inventerar alla med krigserfarenhet, både främlingslegionärer och sabotagegrupper, och tillströmningen till det svenska gerillamotståndet ökar hela tiden.

Ingenting som militären kan jaga, eftersom det rör sig om civilklädda snipers och andra som ser helt fredliga ut. Och som vi sett så behövs det inte ens ett gevär, det går bra med revolver eller kniv.

Och i andra fall finns det folk som snabbt dödar med bara händerna, och det är krigserfarna människor som haft uppdrag i flera länder och som nu ansluter sig till det svensk motståndet.

Så åk du bara Mona!

*

 

Etiketter: , , ,

3 svar to “Sahlin åker till Irak för att värva röster”

 1. Sara Says:

  Den dumma kossan åker till Irak istället för att försöka få ihop något bra i Sverige när arbetslösheten ligger på 20 -30% inräknat socialbidragstagare och sjukskrivna som inte är inskrivna på arbetsförmedlingen. Blatttarna får en gräddfil direkt när de anländer och går från introduktionsstöd och slussas sedan utan i arbetslivet med en lön oavsett om de kan prata svenska eller inte.

 2. Robin Shadowes Says:

  Detta med Irak-resan och bilderna och videon från 1:a maj i Borlänge borde spridas så mycket som möjligt så att äldre svennebananer får se med egna ögon att sossarna ej längre är ett arbetar-parti utan snarare värnar om våra dödsfiender, sådana som Ahmad Akile och Fadi Ramadhan, två bra exempel på arabiska våldspsykopater som inte ens borde befinna sig på vår mark. Att samtidigt ge information om Sd’s skuggbudget hade inte heller varit helt fel. Då får dom se vilka som verkligen värnar om pensionärer.

  • Demokratbloggen Says:

   SD:s kontaktförsök med vänsterblocket gillar jag. Om de säger nej till inviten från SD så måste de i så fall också bryta sina vallöften mot väljarna.

   Vänsterpartiet vill ju framstå som det största trygghetspartiet, med framför allt en kamp om de lågavlönade väljarna. Och sossarna har ju trditionellt velat tillvarata just arbetarnas villkor.

   Om de säger nej till SD så blir det väl tidernas skandal.

   Mycket smart av SD, och jag tycker personligen att det bästa är att SD samarbetar med vänsterblocket hellre än högerblocket, för vad skulle SD erbjuda dem? Ännu mer skattesänkningar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: