HALL OF SHAME; Gudrun Schyman

Här har du chansen! Var så god; nu kan du bespotta den här slynan bäst du vill. Berätta också varför du vill bespotta henne:

 

Annonser

6 svar to “HALL OF SHAME; Gudrun Schyman”

 1. HALL OF SHAME « Demokratbloggen Says:

  […] Gudrun Shyman […]

 2. JOG Says:

  Gunnsan har jag kört i taxi en massa gånger för länge sen och tyvärr ,är inte någon överdrivet petig person ibland ,så jag har hjälpt henne att handla både på bolaget och svartsprit ett stort antal gånger.Men det är rätt länge sen det här.Konstigt nog så verkar hon känna igen mig fortfarande,vinkar och hälsar i alla fall och hon rodnar okså fortfarande över att honpinkade på sig några gånger i min närvaro och i min bil.Men inget som helst tjafs om betalning då ,hon betalade alltid rejält för rengöring och inställt pass.Rejäl på det sättet och absolut inte snål.
  Hon verkar också trots sin fyllinkontinens rent allmänt sätt var renligare än mona sahlin.Andra taxichafförer som fortfarande arbetar aktivt inom branchen tycks också anse det.Mona är det svårt att få bort lukten av och efter…av säger dom …men Gunsan när hon inte läcker nertill är känd för att hon är rätt ok.
  Blev ju mest beröm det här egentligen så ,jag får väl lägga till att rent politiskt sett är Gunnsan en otrolig oppurtunist och en hemsk politisk katastrof ,men undrar om inte väldigt mycket tyvärr beror på spriten,
  vänstern har ju ialla tider accepterat folk som druckit för mycket och det är väl därför Gunnsan sökt sig dit.Några direkt egna politiska åsikter har hon nog inte,,,det var nog spriten som valde,hon kunde lika gärna varit moderat.,hade lätt anpassat sig där om hon fått chansen.

 3. Gudrun Schyman i Hall of Shame; Ni har väl inte glömt henne? « Demokratbloggen Says:

  […] Finns det något att tillägga så kör i vind. Kommentera på den här länken, för på det här inlägget kan du inte kommentera henne, för det måste vara i HALL OF SHAME! […]

 4. fransolsson98 Says:

  Fyllkärringen gudrun schyman är den mest avskyvärda kärring jag någonsin stött på, hennes alkoholskadade hjärna begriper inte verkligheten längre.
  Svenska staten skulle omedelbart ta ifrån henne all ekonomisk ersättning som hon uppbär från dom Svenska skattebetalarna.
  Fy Fan vilken äckelkärring denne satkärring är.

 5. Gustafson Says:

  Kan man göra annat än instämma med fransolsson98,
  hemska djävla parasit och skräcködla.

 6. Hans Nilsson Says:

  Det finns bara ett sätt att bli av med denna JÄVLA HÄXA …

  ——————————————

  Resten är censurerat av demokratbloggen

  Man får inte hota någon till liv eller lem för då får jag WordPress på mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: