HALL OF SHAME; Mona Sahlin

Här har du chansen! Var så god; nu kan du bespotta den här slynan bäst du vill. Berätta också varför du vill bespotta henne:

 

Annonser

3 svar to “HALL OF SHAME; Mona Sahlin”

 1. HALL OF SHAME « Demokratbloggen Says:

  […] Mona Sahlin […]

 2. JOG Says:

  Här är jag lite kluven faktiskt ,gissar att jag har ett litet problem….
  Mona är den värsta landsförrädaren vi någonsin haft.Personer som Wennerström fick långa fängelsestraff för sina aktiviteter ,men han har ju inte ens åstakommit en tusendel av den skada för landet som Mona har.
  Hennes muslimvänlighet och svenskförakt är väl allmänbekant vid
  det här laget.Hon är helt klart ute efter att ersätta svenska folket med muslimer .Hon kallas ju också Mona muslim av den anledningen.Och
  hela den övriga politiska agendan hon och hennes parti har är inget annat än landförräderi och rent vansinne.
  Men ändå ,ändå ändå,hon är inte ung hon är inte vacker ,hon är
  inte ens överdrivet renlig ,men på något sätt när jag ser den där horblicken hon alltid har på bild och även i verklighetenoch den sötsura lite ,vildjursaktiga hondoften som omger henne och som hon försöker ,men misslyckas med att maskera med deodrant och parfym.
  (Har träffat henne och talat med henne,bara talat hittills, när hon var i vällingby). Jag skäms NÄSTAN över mina drifter på den punkten…..så jag tänder på henne på något sätt.Mona är ett riktigt tvättäkta luder både mänskligt och politiskt sett.

 3. Robin Shadowes Says:

  Måna Muslim din fula gamla snål-häxa, du förtjänar inte att få behålla ditt svenska medborgarskap!! Måtte du aldrig få ta över rodret efter den flintskallige jäveln Hitlerfeldt!! Genomrutten landsförräderska och mohammedan är du i själ och hjärta, din skitstövel!!! Tror nog du blir våt i muttan bara av tanken på att vi snart är utbytta och utrotade och ersatta med dina älskade mohammedaner. Vi vet ju alla att du är en tjuv så det är bäst att du passar tassarna dina så du inte blir av med dem sedan när du har fått igenom ditt lyckorike!! Personligen hoppas jag du blir av med mycket mer ditt billiga förorts-luder!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: